Webbinarium: ”Beroendesjukdom ur ett anhörigperspektiv”

Datum: 11 oktober, 2021
Plats: Digitalt

Jubileums webbinarium #8 SLAN, 2021

Webbinariet inleds med en föreläsning av Anders Hammarberg, Docent i klinisk beroendeforskning vid Karolinska Institutet legitimerad psykoterapeut vid Beroendecentrum Stockholm på temat ”Beroendesjukdom ur ett anhörigperspektiv”. Anders kommer beröra frågor som vad är det som gör att man mår dåligt i sitt anhörigskap och vilken hjälp det finns att få för att må bättre.

Föreläsningen följs av ett panelsamtal mellan Anders och Annika Jankell, journalist och programledare med erfarenhet av att leva med en partner med missbruksproblematik, Jolin Heen som växte upp med en mamma och pappa som hade missbruksproblematik och Chatarina Forsberg projektledare för ”Jag ser”, ett samverkansprojekt mellan Blå Bandet och Lp-verksamheten med fokus på att uppmärksamma barn som växer upp i social utsatthet. Samtalet kommer ledas av SLAN:s ordförande Pia Steensland.

(Webbinariet är kostnadsfritt)Anmälan senast den 11 oktober kl 10.00, en länk kommer sedan att skickas ut till de som anmält sig.

Vid frågor och/eller funderingar kontakta Håkan Eriksson,
070-710 66 70

Varmt välkomna!

Sveriges Landsråd för Alkohol- och Narkotikafrågor (SLAN) fyller 100 år 2021. Det firar vi genom att bland annat arrangera en kunskapshöjande webbinarie-serie med fokus på olika alkohol- och narkotikafrågor.